Un PROGRAM online de transformat mindsetul legat de bani, abundență, prosperitate și alte asemenea.

Pentru că programul BANIVERS s-a desfășurat live într-o energie fabuloasă, cu rezultate, conștientizări și transformare dincolo de așteptări, și pentru că există multe persoane care întreabă „când se mai face”, ei bine, am hotărât să pun la dispoziția tuturor celor care au angajament să-și transforme baniversul, adică relația cu banii,

un modul înregistrat care conține 5 sesiuni video.

Pentru că nu știu când îl voi mai face, oricum nu prea curând.

Anul 2023 e despre RESURSE si OPORTUNITATI, despre CALEA personala, despre daruri si haruri, dar si despre iubire de sine.

Si e timpul pentru BANIVERS. Un PROGRAM online de transformat mindsetul legat de bani, abundență, prosperitate și alte asemenea. Că prea am cumpărat multe puncte de vedere care ne împiedică să fim în armonie și ușurință totală cu banii.

Si... ce e foarte interesant legat de bani e că, de câte ori am lucrat cu oamenii pe această temă, s-a dovedit că "relatia cu banii nu e despre bani". 

Te ții, te abții, te poticnești sau folosești mecanisme inconștiente pentru a nu avea claritate, putere și ușurință cu banii?

Iți tii darurile la păstrare, ai resurse interioare și exterioare pe care nu le pui la treabă și nici măcar nu mai știi ce știi, ce ai, ce poți?

Te lipsești de siguranță și control (există haos în buget și cheltuieli peste pragul de confort și stare de bine) în ce privește zona financiară, pentru că încă simți că nu meriți să AI, să fie banii la tine?

Vrei să treci la nivelul următor cu banii și ai nevoie de instrumente care să te sprijine să faci o schimbare?

Muncești mai mult, tot mai mult, dar veniturile au rămas aproape la fel de mult timp?

Te sfiești să comunici cine ești, ce faci, cu ce le poți contribui celorlalți prin cunoașterea și abilitățile tale? Iți spui că nu știi sau nu poți să te promovezi și să (te) vinzi?

Dacă măcar la doua dintre aceste întrebări ai răspuns DA, acest program e și pentru tine. Probabil.

Ce facem în acest program:

  • Înțelegem ce sunt banii, de la energie, la materie


  • Explorăm tipare inconștiente și semnificații atribuite banilor care creează realitatea financiară prezentă


  • Identificăm resurse care sunt disponibile chiar acum pentru tine și pe care le poți folosi pentru a crea o realitate financiară diferită


  • Lucrăm cu credințele tale, în funcție de ceea ce apare la suprafață


  • Ne antrenăm, exersăm, practicăm pe toată durata programului


  • Primești instrumente cu care îți transformi și expansionezi realitatea financiară

Uite care e structura programului

  • 5 sesiuni Zoom înregistrate (mai mult de 16 ore de antrenament + conținut valoros)


  • Înscrierea într-un grup privat de Facebook, unde găsești multe resurse pe care le-am oferit în timpul desfășurării live a acestui program

  • Ghidare la nevoie prin intermediul email-ului

NU e un program pentru toată lumea.

E doar pentru cei care chiar vor să miște lucrurile și să se bucure de bani.

Dacă tu crezi că banii nu sunt importanți, sunt murdari, sunt insuficienți pentru toată lumea, sunt factor de dizarmonie și stres sau chiar suferință sau... ai prea mulți, probabil nu e pentru tine programul asta.

Sau este, dacă vrei să demon

tezi aceste definiții care sunt exact sursa blocajelor tale,

probabil. 

Te bagi? Sau te bani? 

Uite ce zic oamenii care au participat la BANIVERS

Cristina Șerîngă

“Un program absolut fantastic!

M-a ajutat enorm sa imi constientizez blocajele pe acest domeniu, sa aflu de unde vin, sa imi inteleg convingerile limitative si tiparele mentale dupa care functionam.

Usor, usor, cu ajutorul programului le-am integrat, vindecat, iar rezultatele nu au intarziat sa apara!

Multumesc, Nicoleta Svârlefus pentru ghidarea si energia din acest program!”

Cristina Plotoaga

S-a schimbat in care privesc banii. Nu ii mai vad ca ceva de care sa ma tem ca se vor termina. Am o alta perspectiva a relatiei cu ei. A si mai e ceva, sunt mult mai constienta cand cheltuiesc, nu o mai fac compulsiv, ci detasat.Mi-a venit in minte un citat din Marin Sorescu, Iona "de ce oamenii isi pierd timpul cu lucruri pe care nu le folosesc dupa moarte?

"Eu am cheltuit atata timp si bani cu lucruri, care nu mi-au folosit nici macar in viata, ce sa mai zic dupa...

Acum s-a deschis o fereastra in care vad si altceva, o infinitate de posibilitati, doar sa aleg.Multumesc Nicoleta Svârlefus pentru ghidare, pentru rabdare, spatiu, contributie

Roxana Stan

Oooo, s-au schimbat multe multe, pe mai multe planuri, acum înțeleg ca toate sunt legate. Banii nu mai sunt doar acele monezi sau bancnote, ii văd altfel, ii înțeleg altfel, ii accept, ii produc, ii iubesc, eu sunt bani. Deschid căile sa ii las sa vina la mine, cu recunoștință. Sunt mai conștientă de tot ce primesc, chiar de nu sunt sub forma cunoscuta, tot bani sunt. Mulțumesc des banilor când plătesc sau primesc. Am învățat sa nu mai cheltuiesc tot ce primesc, sa nu mai cumpăr compulsiv. Am învățat ce înseamnă sa fii vânzător, toți suntem, am alungat cutuma Învățată in copilărie ca asta ar fi rău. Clar am crescut, am făcut chiar un salt. Am avut foarte multe conștientizări la fiecare sesiune. A fost momentul sa înțeleg totul altfel. Sa înțeleg viața altfel. Am învins frici, rușinea, neîncrederea.Mulțumesc Nicoleta Svârlefus pentru tine și tot ce transmiți!

Florentina Tudor

Pentru mine, cel mai important este ca am înțeles în sfârșit ideea de "alegere" în tot și în toate . Asta ma ajuta sa-mi privesc viata și oamenii cu care relationez din perspectiva alegerilor pe care le-am făcut și ce alegem ca este mai important pentru noi, m-a ajutat sa judec mai puțin și sa-mi dau cu părerea mai rar . Apoi, am înțeles cât de importanta este disciplina și cum sa ma ajut de intrebari, sa-mi ascult corpul.Financiar, deocamdată nu am mai mulți bani decât pot sa cheltuiesc, dar cel puțin nu mai cred ca este imposibil, ci este ceva ce aleg momentan și tot în controlul meu este sa fac o alegere diferita în viitor .Energia din program, maxima!Mulțumesc din suflet, tie si grupului! Ma felicit pe mine pentru alegerea de a participa.

Anca Grecu

Ma controlez cind emit judecați despre oameni, în general, în special aici bogați, vad altfel lumea financiara, îmi place starea de bogăție, de orice fel, că-s bani,orice, ca da, banii chiar pot aduce fericirea și o pot face sa circule in lume, asta asa la prima stigare.

Și mai pe general, s-a mai destupat mintea! Și mie mi se pare ca nu ii numa despre bani, e mult mai mult, e educație despre viata!

Sunt recunoscătoare și mulțumesc pentru tot ce am primit aici!

Anamaria Zaharia

Eu m-am schimbat si calitatea vieții mele și mai exact bunăstare fizica, psihică, financiară și socială Sunt recunoscatoare pt tot și toate Nicoleta Svârlefus și da: Mulțumesc! Primesc

Cristina Metea

Ce mi-a adus Baniversul:

1. Constientizare pe multe planuri:

programe preluate de la parintiefectele acestor programe si reactii inconstiente asupra imaginii si neincrederii de sine si a relatiilor cu partenerii;banii sunt doar o alta forma de energie si sunt parte din mine, generati din energia mea.

2. Schimbarea atitudinii fata de bani: incerc sa ma apropii de ei si sa am grija de ei ca de niste prieteni. Invat, mai am pana la stabilirea unei relatii de prietenie si incredere reciproca - de exemplu administrarea mai constienta e ceva ce inca nu imi iese. Dar ma bucur mult mai mult de bani (ii pup la propriu dimineata ). In general, mult mai multa relaxare si iubire fata de bani, dar si recunostinta pentru ceea ce am, primesc si dau mai departe.3. Am primit un bonus neasteptat si o suma de despagubiri dintr-un litigiu care trena de mult.

Nicoleta Svârlefus Iti multumesc cu recunostinta, admiratie si iubire!

Mariana Gabriela Rautescu

Ce s-a schimbat de cand am inceput acest program:: 

nu priveam banii ca pe energie ci ca pe "un rau necesar" disociam banii si vanzarea de profesia mea si am realizat ca nu indraznesc sa pun pretul corect pe munca mea din lipsa de incredere in valoarea si competentele mele (desi mam cursat si ma cursez incontinuu din placerea de a invata si a sti sa fac lucrurile temeinic)abia cand cu desenul facut data trecuta am realizat ca,desi am avut mereu o relatie complicata cu mama ,am « cumparat » o groaza de idei si programe legate de bani si nu numaima educ si incepe sa functioneze sa si dau cu bucurie bani si sa fiu mai disciplinata cu contabilitatea(deh,nu poti sa ai « intreprinderea » ta fara sa iti cunosti cifrele – am privit tot timpul asta ca pe o corvoada dar am realizat ca cu cat urasc mai mult aceasta parte,cu atat imi fac singura viata mai grea;in concuzie, »daca-i musai,cu placere ! »incep sa imi iau puterea inapoi de peste tot pe unde am imprastiat-o ca gaina -n - am decis sa nu mai judec atata alegerea sotului meu din ce anume vrea sa faca bani si sa il sprijin cu tot ce pot

Simt ca este un enorm castig pentru mine ,ca ma ajuta sa ma schimb in bine si sa evoluez! MULTUMESC Nico, multumesc tuturor pentru energia voastra!

Dumi Florina

Ce am schimbat/conştientizat: Usurinta cu banii, am cumparat câteva obiecte care ími fac viața mai frumoasă!

Frica de a fi văzută: constinentizarea programului de la Bunicul ucis pentru bani.

Banii şi iubirea: conştientizarea relatiilor pe care le-am distrus sau refuzat din cauza atitudinii mele  legate de bani.

Mai multă conştinență în ce priveşte: -generozitate verus compromis,

clubul săracilor versus îmi permit,nevoia de a da bine în fața celorlalți,propria ipocrizie,uşurință cu plățile,observ busines-urile din jurul meu - mă uit la ce oferă si cum se simte ca emoție si energie.

Mulțumesc!PS: şi da, am primit bani, cadouri frumoase În acelaşi timp fricile sunt şi mai puternice dar reuşesc să le împing undeva după un paravan, şi nu le mai dau putere şi importanță - folosesc uneltele învățate aici!

Despre mine:

Sunt trainer, speaker, coach transformational,

astro-coach, autor si creator ai site-ului Astrocafe.ro.


Lucrez cu oameni și îi însoțesc în procesele lor de transformare si dezvoltare inca din 2008.


Primul workshop de transformare personală pe care l-am creat și susținut in 2008 este „Trăiește viața pentru care ai fost creat”.


Apoi, am creat alte și alte programe, cursuri, evenimente, tabere, workshop-uri, prin intermediul cărora am facilitat schimbări fundamentale în interiorul și în viețile celor care au participat sau mi-au fost clienți în sesiunile one to one.


Să contribui, sa fiu sursa de transformare și inspirație, să împuternicesc oamenii sa fie mai mult din ce pot fi, să trăiască din posibilitate și nu din povesti și suferințe trecute și să aibă un cuvânt de spus în viața lor, asta este ce fac și asta este sensul pe care-l dau vieții mele.

Poți alege să faci ceea ce ai făcut și până acum și să obții aceleași rezultate sau poți alege să faci ceva diferit care să schimbe ceva în viața ta.

Investiția ta acum este de doar 1200 Ron

Nicoleta Svârlefus © Copyright 2023 - All Rights Reserved