Am creat acest program de antrenament și ghidare, cu intenția de a aduce mai multă conștiență și înțelegere, ușurință și bucurie în relațiile fiecărui participant.

Într-un spațiu sigur și confortabil, cu instrumente puternice, clare și eficiente, te antrenezi, vindeci și transformi relațiile tale.

Pentru că relațiile sunt cel mai transformator și vindecător "teren" pe care îl avem disponibil în viața asta.

Sunt monitoare ale suferințelor noastre trecute, dar și rezervor nesfârșit de resurse, binecuvântări și oportunități de a ne descoperi, cunoaște, conecta, iubi.

O relație ne arată întotdeauna cine suntem, unde suntem și mai ales ce avem încă de confruntat în noi înșine. O relație deschide nenumărate posibilități pentru expansiune și conexiune profundă, iubire și creștere personală, cu condiția să fim conștienți, deschiși și responsabili pentru ce aducem noi în relație.

Calitatea vieții depinde de calitatea relațiilor

Facem ce facem și ajungem la relații. Acolo pare-se ca e cheia unei vieți implinite. 

Dacă avem relații în pace și curgere, și viața noastră e o curgere. Dacă exista tensiuni și suferința in relațiile noastre, viața ni le reflecta într-un mod sau altul. 

Nu putem ignora relațiile, oricât de strălucitoare și mai importante ni se par alte lucruri in viața. Pentru ca, in definitiv, „ne naștem intr-o relatie, ne ranim intr-o relatie si ne vindecam tot intr-o relatie” (Harville Hendrix). 

Suntem o relatie interiorizată cu parinții noștri. Toate relațiile esențiale din viața noastră multiplică această relație. Și viața noastră e o înșiruire de aspecte integrate din relația inițială.

Inclusiv relația cu VIAȚA iși are rădăcinile în relația cu mama.

Prima relație în care e nevoie să aducem pacea este relația cu părinții, cu cei de la care am primit darul vieții. 

Pas cu pas, rescriem poveștile relaționale prezente si viitoare. 

Redefinim rolul nostru în relații și ne așezăm pe locul potrivit.

Le redăm si celorlalți locurile lor de drept. Și observam cum lucrurile se aseaza si curg mai ușor, mai lin, cu mai multă iubire si si acceptare.

Iar viața începe să arate ca un dar, de fapt ca ceea ce este cu adevărat. 

Ce vei primi în acest program:

Parcurgi pași esențiali pentru vindecarea relațiilor și repoziționarea în cadrul acestora pe un loc cu mai multă ușurință, putere, iubire și pace. 

1. Imaginea interioară relațională. Identificăm imaginea pe care o poartă subconștientul despre relații și explorăm mecanismele inconștiente prin care creăm în viață noastră anumite dinamici relaționale. Și nu e vorba doar despre relații de cuplu, ci despre toate relațiile esențiale.

2. Relația cu părinții. Dinamica relațională cu mama, încă dinainte de naștere, și cum influențează aceasta relația noastră cu noi înșine, cu ceilalți și cu viața. 

3. Relația cu părinții. Dinamică relațională cu tata și cum influențează această relația noastră cu lumea, cu autoritatea și cu capacitatea noastră de a manifestă în lume ceea ce ne dorim. 

4. Explorarea relațiilor prezente și aducerea de mai multă conștiență în ce privește dinamicile prezente, în contextul temelor anterioare. 

5. Instrumente pentru armonizarea relațiilor.

6. Comunicarea - un instrument puternic de transformare relațională. Ascultarea.

7. Comunicarea creativă, cu compasiune și putere. 

Esențial de reținut:

Pe tot parcursul programului, vei lucra permanent.

Există teme de la o sesiune la alta și vei primi ghidare în proces. 

Te vei afla într-un spațiu de siguranță și te vei putea uita la tine și la viața ta cu ochi noi și dintr-o perspectivă care te va lăsa cu mai multă claritate, bucurie, pace și putere. 

Am asezat în program toată cunoașterea și experiența mea de până acum, inclusiv elemente din metoda Constelațiilor Familiale (sunt 21 de ani de când mi-am început munca interioară și 15 ani de când fac muncă în serviciul oamenilor, însoțindu-i în procesele lor de vindecare și creștere interioară).

Dar cel mai mult mă bazez pe călătoria mea relațională, care a fost cea mai puternică școală de vindecare, transformare și creștere și care mereu mi-a îndrumat pașii spre diverse metode de vindecare pe care le-am cunoscut, practicat și integrat până acum.

Uite care e structura programului

  • 7 sesiuni online Zoom înregistrate

  • Acces in grupul de lucru privat pe Facebook

  • Indrumare permanentă

  • Acces timp de un an

Despre mine:

Sunt trainer, speaker, coach transformational,

astro-coach, autor si creator ai site-ului Astrocafe.ro.


Lucrez cu oameni și îi însoțesc în procesele lor de transformare si dezvoltare inca din 2008.


Primul workshop de transformare personală pe care l-am creat și susținut in 2008 este „Trăiește viața pentru care ai fost creat”.


Apoi, am creat alte și alte programe, cursuri, evenimente, tabere, workshop-uri, prin intermediul cărora am facilitat schimbări fundamentale în interiorul și în viețile celor care au participat sau mi-au fost clienți în sesiunile one to one.


Să contribui, sa fiu sursa de transformare și inspirație, să împuternicesc oamenii sa fie mai mult din ce pot fi, să trăiască din posibilitate și nu din povesti și suferințe trecute și să aibă un cuvânt de spus în viața lor, asta este ce fac și asta este sensul pe care-l dau vieții mele.

Poți alege să faci ceea ce ai făcut și până acum și să obții aceleași rezultate sau poți alege să faci ceva diferit care să schimbe radical relația cu tine și cei dragi.

Investiția ta în acest program este de doar 1800 lei

Nicoleta Svârlefus © Copyright 2023 - All Rights Reserved