Dacă te întrebi ce încearcă să-ți transmită corpul tău, prin simptome, formă sau greutate, atunci acest mesaj este pentru tine...

Dacă te întrebi ce încearcă să-ți transmită corpul tău, prin simptome, formă sau greutate, atunci acest mesaj este pentru tine...

Corpul tău știe

Conștiență, înainte de diete și rețete

Corpul tău știe

Conștiență, înainte de diete și rețete

Corpul fiecăruia este cămară de soluții, terenul de joacă al minții, translatorul pentru convingerile și sentimentele îngropate. Corpul spune o poveste. Întrebarea este: ASCULTĂM?

E mai împuternicitor să te ocupi singur de starea ta de bine, să înțelegi, decât să aștepți ca alții să te vindece

Ca medic, am învățat multe despre corpul uman, despre funcțiile lui și despre scheme de tratament.


Am învățat despre boli și despre cum trebuie ele tratate. Dar nu m-a învățat nimeni că boala nu e neapărat un lucru rău, nu exista nici măcar o disciplină care să-mi vorbească despre corp ca parte dintr-un ansamblu mai amplu care este ființa umană, despre rolul emoțiilor și cât de important este să le procesăm în mod responsabil și la timp, despre conștiință și conștiență, despre capacitatea de a ne (auto)vindeca ... despre adevăratele cauze ale unor simptome și câte și mai câte.

Aveam să aflu în căutările și cercetările mele de ani de zile, ulterior, că:

  • Avem un corp care doar citește mesajele deja prezente în subconștientul nostru.


  • Există o strânsă legătură între simptome și ceea ce purtăm în noi ca emoții/conflicte nerezolvate.


  • Excesul de greutate este o interpretare, o soluție pe care creierul nostru o găsește și o aplică pentru a rezolva o insuficiență, o nevoie emoțională și afectivă, un conflict interior.


  • Forma și aspectul corpului nostru sunt în acord cu ce ne-am propus să fim și să facem într-o anumită perioadă.


  • Hrana, obiceiurile, stilul de viață, terapiile pot susține vindecarea, dacă sunt adecvate, dar nu determină starea de sănătate și echilibru.


  • Avem nenumărate instrumente la îndemână, de care să ne folosim pentru a ne cunoaște, transforma și vindeca.


  • Vindecarea nu presupune doar echilibrare fizică, ci mai ales echilibrare/eliberare/vindecare emoțională, nu doar a noastră, ci uneori (si) a arborelui genealogic.


  • Și multe altele...pe care vreau ți le împărtășesc la acest workshop

Prima ediție a acestui workshop a fost în 2018 și s-a bucurat de un real interes, a adus multă conștientă și a contribuit în moduri profunde și diverse în viață și relația cu corpul a fiecăruia dintre cei prezenți. Acum, revin cu o formulă ușor diferită, mai rafinată, cu informații noi și o abordare orientată în special pe posibilități de relaționare mai sănătoasă și mai conștientă cu corpul.


Intenția este ca tu să obții mai multă conștiență și claritate în privința propriului corp și a mesajelor lui, mai multă ușurință în realitatea cu corpul și mai multe instrumente cu care să aduci armonie în această realitate.


De la informații care vin din sfera Astrologiei, până la informații pe care le-am asimilat și testat din Recall Healing sau alte culoare de căutare personală în mulți ani de zile, am sintetizat și am împărtășit într-un mod cât mai funcțional, clar și folositor, cunoaștere care să sprijine înțelegerea mai ușoară a corpului și a limbajului său.


Asta e ceea ce ar trebui să știi despre mine:

Sunt trainer, speaker, coach transformational,

astro-coach, autor si creator ai site-ului Astrocafe.ro.


Lucrez cu oameni și îi însoțesc în procesele lor de transformare si dezvoltare inca din 2008.


Primul workshop de transformare personală pe care l-am creat și susținut in 2008 este „Trăiește viața pentru care ai fost creat”.


Apoi, am creat alte și alte programe, cursuri, evenimente, tabere, workshop-uri, prin intermediul cărora am facilitat schimbări fundamentale în interiorul și în viețile celor care au participat sau mi-au fost clienți în sesiunile one to one.


Să contribui, sa fiu sursa de transformare și inspirație, să împuternicesc oamenii sa fie mai mult din ce pot fi, să trăiască din posibilitate și nu din povesti și suferințe trecute și să aibă un cuvânt de spus în viața lor, asta este ce fac și asta este sensul pe care-l dau vieții mele.

Este un curs online, înregistrat, în două parți, cu o durata totală de aproximativ 5h:30’.

Poți alege să faci ceea ce ai făcut și până acum și să obții aceleași rezultate sau poți alege să faci ceva diferit care să schimbe ceva în viața ta.

Valoarea cursului este 2̶8̶0̶ ̶R̶o̶n̶, însă acum

îl poți avea cu doar 190 Ron.

Nicoleta Svârlefus © Copyright 2023 - All Rights Reserved