A fost pe 15 ianuarie 2023, a 16-a ediție, din nou la sală, în București!

Și am înregistrat pentru tine, daca nu ai putut fi alături de noi, ca să nu pierzi

această oportunitate de a-ți creea anul 2023. Sau, poate ai participat dar îți dorești să ai acces pe tot parcursul anului la materialul video.

2023, un an OPORTUNITATE

Se schimbă registrul, energia, contextul astrologic. Sunt mari schimbari pe cer, vor fi mari schimbari in interiorul nostru si in lume.Energia acestui an se traduce, la fel ca in 2021-2022, prin mari schimbări, sub toate aspectele. De la nivel interior, până la nivel de societate, lume, planetă, umanitate.

Dar, spre deosebire de 2021-2022, pe lângă provocările care vor fi prezente (ne aflăm în interiorul unui proces de durată care transformă tot ce știam despre noi, despre lume și despre viață), anul 2023 este un spațiu al culegerii de roade, al răsplătirii eforturilor făcute până acum, muncii asumate și disconfortului transformărilor prin care am trecut cu totii.

Te afli în fața unui an „MANIFEST”...

Poate fi, pentru mulți oameni, anul înfloririi personale și al regăsirii de sine.

Ne putem așeza pe calea noastră.

Putem materializa intenții care așteaptă de ani buni.

Cu mai multă claritate, elan și coerență. Și, cu cât mai conștienți și bine informați parcurgem acest an, cu atât avem mai mari șanse să facem alegerile adecvate, care să ne sprijine în a crea cu grație și împlinire o realitate potrivită sufletului nostru. 

Am dat adunarea din nou, pentru al 12-lea an consecutiv, respectiv a 16 -a ediție ((au fost până acum 9 ediții la București, 3 online și 3 la Londra), în cadrul pe care mulți oameni deja îl știu, îl iubesc și îl îmbogățesc an de an cu energia și participarea lor.

Cu fiecare ediție, energia acestui spațiu creat împreună a fost cu adevărat uimitoare, astfel că acest eveniment este așteptat cu multă bucurie și nerăbdare, de la an la an.

Să poți trece dincolo de limitările unor planuri, strategii, obiective sau calcule, și totuși să creezi o "hartă", un ghid pentru anul care începe, e ceva! Să înțelegi mai mult despre tine și despre ce trăieșți în această etapă a călătoriei tale, poate fi nu doar util, ci revigorant și imputernicitor.

Să descoperi și mai multe posibilităti pentru tine și viața ta și să știi cum să folosești cât mai eficient energia anului... poate schimba totul. 

Chiar și fără a stabili obiective, interesant este că, pentru majoritatea participanților, intențiile declarate la începutul anului, în acest context, s-au materializat pe parcursul celor 12 luni.

Iar mesajele primite în diferite forme, in timpul evenimentului, s-au potrivit mai mereu cu ceea ce au creat în anul respectiv cei prezenți la eveniment.

Am o oportunitate pentru tine...

Te invit sa achizitionezi materialul video, pentru a crea si tu un spațiu liber de judecați și rezistență, în care să-și aibă loc inspirația, iubirea, prezența, claritatea și cât mai multă conștientă.

Să înțelegi unde ne aflăm, din punct de vedere astrologic, energetic și al transformării/evoluției conștiinței.

Să te antrenezi în acceptare și  creație conștientă, să exersezi și să experimentezi împreună cu mine ghidarea interioară, recunoștința pentru tot ce trăim acum, distincția între adevărul interior și punctele de vedere exterioare, recunoașterea puterii individuale, identificarea alegerilor inimii, schimbarea realității prin alegeri conștiente, creația dincolo de limitări.

Mai ales într-un an puternic, cum e 2023. 

Parcurge materialul video si creeaza-ti anul 2023 constient, intentional si cu bucurie, dintr-un loc al pretuirii si iubirii de sine.

Iată ce poți primi dacă te inscrii pentru a primi inregistrarea evenimentului:

  • Informații valoroase despre direcțiile principale în 2023, din punct de vedere astrologic. (Am făcut și împărtășit radiografia cerului, am descifrat energia și tendințele, astfel încât să știi care sunt momentele cheie, ce oportunități să nu ratezi și la ce provocări să fii atent)


  • Ghidare și mesaje care te vor însoți și sprijini tot anul


  • Inspirație, bucurie, claritate și putere pentru tot ceea ce urmează să creezi și să generezi în 2023


  • O experiență hrănitoare, alături de oameni - lumină. Sentimentul de apartenență la o comunitate pe sufletul tău.

  • Perspective și înțelegeri noi despre tine și viața ta, care îți vor aduce mai multă ușurință și pace

  • Transformare, mișcare interioară și uneori chiar vindecarea unei părți din tine.

Creează-ți anul 2023!

Uite de ce ai nevoie pentru a parcurge pașii și procesul cât mai eficient:

  • O agendă/un caiet special pentru creația 2023 (pentru notițe, exerciții, intenții) + ceva de scris

  • O lumânare preferată

  • O etichetă adezivă

  • Creioane colorate, dacă preferi


Indiferent dacă ai reușit să participi la eveniment sau nu, acum ai posibilitatea de a avea acces la înregistrarea evenimentului, pentru a te reconecta tot anul la această energie creativă

Dacă ai participat la eveniment și vrei înregistrarea, pentru a aprofunda oricând pe parcursul anului, investiția din partea ta e de DOAR 100 lei

Dacă nu ai fost la eveniment, investiția pentru tine e de DOAR 300 lei

Uite ce spun participanții despre evenimentul „Creează-ți anul 2023”:

“Iti multumesc pentru toate impartasirile si pentru atmosfera creata in cadrul evenimentului. Reusesti sa faci omul sa creada ca pur si simplu sta la o cafea cu tine si asculta despre niste situatii de viata.

Asta simt eu!

Am vazut oameni frumosi, linistiti si parca putin mai multa normalitate si umanitate cum tot ai insistat tu pe termen.

Pana seara am avut parte de niste confirmari (mesaje, chiar la propriu) si chiar miracole daca pot spune, asa cum le spui tu. Incep sa inteleg si sa constientizez din alt punct ce se intampla in lume. Era o nedumerire cu privire la tendinte.

Mă bucur ca am fost in calatoria din "Creaza 2022", ca am putut participa la "Creaza 2023" si voi continua sa iti fiu alaturi si in calatoria din 2023.”

Claudia Florea

„Îți mulțumesc din suflet pentru toata dăruirea si darurile tale si ale echipei tale!După o perioadă atât de lungă (din 2020) in care nu ne-am intalnit decât online, am reînviat coplesitor cu energia acestui eveniment. 

Cu lacrimi si emotii ca la un examen, cu fluturi in stomac si palpitatii in inima, m-am bucurat de momentele fantastice pe care le-ai creeat, suflet minunat! 

Transmiți o asa lumina si energie , încât totul in jurul tau devine iubire, bucurie, frumusete!

Nu am cuvinte sa multumesc divinitatii ca din 2016 ai aparut in viata mea!Iti doresc din inima ca tot ce dăruiești sa ti se intoarca inmiit!”

Ecaterina Petcu


„Nico dragă, a fost un eveniment de excepție. Evenimentele tale, în general, sunt de excepție. Dar acesta le-a întrecut pe toate. Sunt bucuroasă că am fost acolo, sunt bucuroasă că am primit răspunsuri care mă fac să privesc încrezătoare anul 2023. Mulțumesc Universului, care a fost alături de mine în acel an 2015 și nu m-a lăsat să renunț. Câte lucruri bune as fi pierdut! Te îmbrățișez cu inima și îți mulțumesc pentru tot. A fost magic!”

Cristina Stan


„La mine a fost prima editie fizic in sala, a inceput cu emotii, cu bucurie, cu tristețe, cu empatie. Acum simt ca pot incepe anul, ca am puterea sa trec prin toate zilele lui 2023, oricum vor fi ele, pentru ca vor fi pentru mine. Multumim pentru comunitatea frumoasa pe care ai creat-o, pentru spatiu in care ne simtim bine sa fim oricum simtim si mai ales multumim pentru tine ca ne tii lumina aprinsa mereu.”

Lucia Pavelescu

„A fost MAGIC,MINUNAT,GENIAL ! A meritat cu varf si indesat 3 trenuri si 2 avioane si vreo 5000 de km in 2 zilz si jumatate! Multumesc” 

Mariana Rautescu

„Mulțumim din inima pentru inima care a fost magică tot evenimentul… mulțumim,pentru creație,inspirație,emoții și lacrimi … de fericire!”

Gabi Stanculescu

„Orice imi aminteste de ziua aceea, ma poarta in alt Univers parca. Undeva unde e atata emotie, vulnerabilitate, inimi deschise, imbratisari, oameni veniti acolo pentru suflete si daruri.

Doamne, ce frumos a fost! Am venit fara nicio asteptare si imagine in minte. Si m-am trezit inconjurata de frumos in toate directiile.

Nu pot spune cat si ce am luat cu mine, dar iti multumesc din inima si tuturor, multumesc! Am aici undeva carnetelul de ieri si pixul si de cate ori imi pica ochii pe ele, ma poarta instantaneu in ieri si in Spatiul ala magic. Ce recunostinta simt ca suntem in acelasi timp pe acest pamant!”

 Alexandra Pavel

„Un eveniment unic, plin de emotii si constientizari, cu oameni fantastici.

M-am simtit acasa, in mijlocul familiei...o familie de stele care mai de care mai luminoasa! 

Va multumesc pentru tot ceea ce suntem impreuna!

Multumesc tie, Nicoleta Svârlefus pentru ca ai transpus totul in aceasta realitate!”

Cris Seringa

"Puterea stă în mâinile omului care nu așteaptă ca recompensele să vină de la alții."

Mihaly Csikszentmihalyi

Nicoleta Svârlefus © Copyright 2023 - All Rights Reserved