Program de antrenament online (inregistrat) pentru manifestarea intențiilor din adevăr interior, cu claritate și putere.

Anul 2023 este un an Manifest, în care e esențial să descoperim ce intenții sunt în aliniament cu sufletul nostru și să facem pașii necesari pentru a le manifesta, folosindu-ne de instrumente puternice și de legile universale ale creației.

Tu ce vrei să manifești în viața ta?

Începe acum!

Fie că-ți doresti o relatie împlinită, mai mulți bani, succes sau pur și simplu mai multă pace și bucurie în viata ta, acest program te va ajuta sa ajungi mai ușor acolo unde îți dorești. Deși, ca să fiu sinceră, e posibil (și) să te ajute să realizezi ca unele dorințe nu sunt potrivite pentru tine sau nici măcar nu sunt ale tale.

Nu e un program superficial în care povestim despre legea atracției, ci e unul care merge în zone intime ale ființei tale și te ajută să te conectezi cu tine și cu adevărul tău la alt nivel. 

Cei mai mulți participanți în acest program au avut parte de mișcări ale sufletului care s-au concretizat în schimbări minunate ale realității lor.

E doar pentru oameni hotărâți să lucreze, să transforme și să MANIFESTE dintr-un spațiu interior autentic.

Structura programului:

  • 5 sesiuni Zoom (aproximativ 3h fiecare)

  • Grup privat Facebook dedicat acestui program

  • Indrumare la fiecare pas

Ce facem în acest program:

  1. Te sprijin să-ți selectezi și să-ți stabilești cu claritate intențiile în acord cu CINE EȘTI TU ACUM.

  2. Te antrenez să eliberezi tot ceea ce te împiedică să ai claritate, putere și curaj în recunoașterea și manifestarea intențiilor tale.

  3. Te susțin cu putere să rămâi pe calea sufletului tău și să păstrezi în interiorul tău un spațiu fertil, propice manifestării, dar și să creezi o hartă a intențiilor și visurilor tale, apoi să acționezi și să faci pași concreți urmărind această hartă.

  4. Aduc toată experiența și cunoașterea mea, tot ce a funcționat din ce am aplicat în atâția ani de studiu în munca cu mine și cu alti oameni.

E 2023 MANIFEST.

Să manifestăm, deci!

Uite câteva lucruri despre mine:

Sunt trainer, speaker, coach transformational,

astro-coach, autor si creator ai site-ului Astrocafe.ro.


Lucrez cu oameni și îi însoțesc în procesele lor de transformare si dezvoltare inca din 2008.


Primul workshop de transformare personală pe care l-am creat și susținut in 2008 este „Trăiește viața pentru care ai fost creat”.


Apoi, am creat alte și alte programe, cursuri, evenimente, tabere, workshop-uri, prin intermediul cărora am facilitat schimbări fundamentale în interiorul și în viețile celor care au participat sau mi-au fost clienți în sesiunile one to one.


Să contribui, sa fiu sursa de transformare și inspirație, să împuternicesc oamenii sa fie mai mult din ce pot fi, să trăiască din posibilitate și nu din povesti și suferințe trecute și să aibă un cuvânt de spus în viața lor, asta este ce fac și asta este sensul pe care-l dau vieții mele.

Un gând de la un participant în program:

Simt nevoia sa impartasesc cu voi: traiesc o stare foarte speciala, iubire fata de tot si toate, speranta si incredere! Cred ca toate cursurile, munca terapeutica s-au asezat acum in suflet! Doamne ajuta! Multumesc! Primesc! 

Una din intentiile mele in Manifest a fost să găsesc și să trăiesc în starea de flow! S-a înfăptuit!

 Nico, iti multumesc din suflet pentru că ești, pentru cum ești și pentru toată munca ta cu mine și cu noi!

Te iubesc și vă iubesc pe fiecare în parte!

Cristina M.

Dacă cei ce au trecut prin program au putut MANIFESTA ce și-au stabilit ca intenție, atunci POȚI și TU!

Valoarea programului este de peste 1̵5̵0̵0̵ ̵l̵e̵i̵, însă, astăzi tu poți avea acces la acest program de antrenament pentru manifestarea intențiilor din adevăr interior pentru DOAR 790 lei.

Nicoleta Svârlefus © Copyright 2023 - All Rights Reserved