Un program care te învață să comunici pentru

CONECTARE, ÎMPLINIRE și SUCCES

- Program Înregistrat -

Primești așa cum asculți. Oferi așa cum vorbești.

Ascultarea e în strânsă legătura cu disponibilitatea noastră de a primi de la viață ce are să ne ofere.

În sens mai profund, așa cum o primim pe mama, așa primim viața cu totul.

Dacă nu reușim să o luăm pe mama cu totul în inima noastră, nu reușim să primim nici viața de la ea, pe de-a-ntregul. Fie vom fi intr-o luptă cu viața, tinzând mai degrabă să respingem ce vine spre noi și să ne facem viața grea, fie suntem pasivi și deconectați de viață și de bucurie.

Când nu reușim să ascultăm, nu primim.

Ținem în afară, excludem. Oameni, idei, experiențe, oportunități, succes, bani și.. iubire.

E ca și cum trăim pe o insulă pustie. Izolați. Separați de tot și toate. Nu avem încredere. Nici bunăvoința.

Trăim cu frică de conectare profundă. Iar asta înseamnă singurătate și tot ce decurge de aici.

Când putem asculta, vreau să spun chiar să ascultăm și să primim, ne simțim „parte din”.

Ne includem și îi includem pe ceilalți. Și avem acces la o conștiința mai cuprinzătoare și la magia vieții.

Suntem împreuna cu alții și nu singuri. Suntem împreuna chiar cu universul și cu tot ce există.

Când conținem, creăm. Când includem, aparținem. Când primim, ne îmbogățim.

A primi și a asculta sunt chei esențiale ale păcii și împlinirii.

Mereu când avem nemulțumiri și supărări, poate ar fi bine să ne întrebam: ce respingem, ce nu includem, cărei părți din viața noastră îi spunem NU, cărei persoane nu îi putem arăta bunăvoința, ce nu putem asculta?

În același timp, când în cuvintele mele se află dorința de a mă așeza pe o treaptă superioară față de ceilalți sau de a respinge, a judeca, nu pot ajunge la ceilalți.

Ei nu mă pot primi.

Nu mă pot vedea.

Pentru că nici eu nu îi pot vedea, auzi și primi pe ei.

Ce nu văd, nu mă poate vedea.

Cu cât văd mai mult, cu atât mai mult sunt văzută.

ComuniCalea sufletului

Comunicarea este, înainte de toate, o cale a sufletului, un dans în care ne întâlnim unii pe ceilalți și creștem împreuna, o împărtășire a cine suntem, o simfonie de posibilități și o cale de creație.

Prin cuvânt creăm, creștem, hrănim, iubim, inspirăm, alinăm și dăruim.

Sau distrugem, amplificăm suferințe, respingem, blocăm, generăm lupte.

Și fiecare cuvânt poate veni dintr-un loc al sufletului sau poate veni dintr-un loc al poveștii pe care o confundăm cu cine suntem noi în esența.

Așadar, am creat acest program dintr-un loc din mine în care mereu am simțit și crezut că avem această unealtă extraordinară la dispoziție și, dacă știm să o folosim, nu doar că ne face viața mai ușoară și mai bună în toate privințele, dar ne și apropie de esența noastră, de divinitatea noastră.

E timpul să ne privim și să ne vedem cu adevărat.

Simți și tu?

Simți oare că a venit momentul să comunici aliniat cu lumina și puterea ta?

Că nu mai poți să-ți permiți să umbli pe străzi lăturalnice și să exprimi ceva ce te duce departe de tine?

Că fundamentul acestei vieți e iubirea și adevărul și că asta până la urmă căutăm toți?

Simți că pacea îți este tulburată de modul neautentic în care te conectezi cu ceilalți, de cuvinte care pleacă de la tine fără să le vezi, de automatisme care te țin într-un cerc al blocajelor și limitărilor?

Simți și tu că e momentul pentru un salt?

Pentru suflet? Pentru armonie și co-creație? Pentru pace și abundență și iubire?

Acest program este pentru toți aceia care simt să se îmbarce pentru o călătorie la un alt nivel.

Pentru o destinație diferită, în care relațiile nu sunt o sursă de durere continuă, ci un spațiu de siguranța, iubire, dăruire și sens.Indiferent de tipul relațiilor.

Oriunde în viața noastră, în munca pe care o facem, în businessul nostru, în relațiile cu familia, în relația cu partenerul, putem aduce mai multă lumina și bucurie, mai multă generozitate și, da, succes!

Acest mod de a comunica, al sufletului, al adevărului și al iubirii, e o cale către împlinire și succes.

Cu mai multă fluiditate și ușurintă.

E o cale, da.

Nu batem din palme și se întâmpla. Ne antrenăm, ne uităm la noi și folosim instrumentele acestui program pentru a ne muta ușor ușor în spațiul acesta.

Am văzut deseori că ascultarea sau comunicarea neautentică este veriga lipsa, oricât de multe am învățat și oricât de mult am lucrat sau am evoluat.

Am văzut cum un automatism al comunicării poate distruge într-o clipă tot ceea ce am construit în ani.

Am văzut cum incapacitatea de a asculta ne deviază de la misiunea noastră și ne ține blocați în tipare mai mici decât putem noi că suflete să ne înălțam.

Dacă ești terapeut sau coach și simți că ceva te ține departe de rezultatele dorite, e posibil ca aici să găsești răspunsul.

Dacă ești o ființa conștientă de sine și ajunge la tine tot ce am scris aici, poate că e timpul și pentru tine, indiferent de profesia ta.

Uite ce vei obține dacă alegi să te înscrii acum:

 • Identificarea blocajelor în comunicare. De ce comunici cum comunici. În ce loc din tine și când sau datorită cui s-au oprit cuvintele adevărului sufletului tău. Întâlnirea cu copilul interior care și-a pierdut vocea autentică.

 • Ce este comunicarea conștientă de conectare și care sunt componentele ei. Scopul comunicării. Ce este și ce nu este comunicarea autentică, conștientă, cu compasiune.

 • Ascultare de sine (conectarea cu corpul), ascultarea în raport cu lumea și a universului. Cum te asculți pe tine, cum decodifici mesajele corpului și ale sufletului.

 • Cum faci diferența între tiparele inconștiente și ceea ce e potrivit momentului prezent.

 • Cum asculți și susții, astfel încât să creez un spațiu de siguranță și care sunt beneficiile aferente, în TOATE relațiile tale? Cum îți creezi spațiul potrivit pentru a fi ascultat și primit.

 • Cum creezi conexiuni sociale care să te deschidă către viață, în siguranță? Despre coreglare (cu ajutorul relațiilor profunde) și autoreglare emoțională.

 • Cum comunici creativ, cu prezență, compasiune, respect și autenticitate.

 • Cum îți comunici nevoile, sentimentele, astfel încât să fii auzit/ă.

 • Cine ești tu în comunicare și în relații. Și cum poți deveni tot mai autentic, matur, responsabil, liber exprimat și coerent.

 • Abilitatea de a purta conversații dificile și moduri de navigare prin furtunile emoționale.

 • Puterea cuvântului și a energiei care îl însoțește.

 • Cum stabilești limite sănătoase în comunicare.

Comunicarea poate crește iubirea sau o poate sufoca, o poate exprima sau o poate ascunde

Da, iubirea și respectul, de sine și de celălalt, sunt importante, dar dacă nu găsim forma potrivită, actualizată, în care să le exprimăm, deseori există un dezacord major între ceea ce simțim și ceea ce transmitem.

Automatismele, condiționările, obiceiurile de comunicare apar la interval înainte să apucăm să le vedem că vin. Și asta împiedica sinele autentic să se lase văzut și de asemenea ne împiedica să-l vedem și să-l ascultăm pe celălalt.

Uneori, ți se întâmpla ca, deși ai lucrat cu tine, ai așezat interiorul tău și simți că e mai multă pace și acceptare acolo, felul în care comunici să nu reflecte ceea ce știi că e în interior?

Ca și cum nu a fost făcut acest acordaj.

De aceea e esențial să ne ocupăm de comunicare. Să învățam să comunicăm autentic, eficient, onest, cu compasiune.

Pentru că da, nu am învățat nicăieri cum s-o facem.

Dar asta nu înseamnă că ne resemnăm sau ne complacem în autosuficiență, continuând să avem dezechilibre în relații și în toate aspectele vieții noastre.

Comunicarea autentică și conștientă poate regla, așeza. Poate economisi timp și energie.

Poate conecta oamenii la nivel profund. Produce rezultate. Te conduce la succes. Și împlinire și bucurie. Tu mai ai timp de pierdut?

Cadrul de lucru:

 • 9 Sesiuni Zoom (durata unei sesiuni este cca 3h)

 • Acces la înregistrările sesiunilor timp de un an

 • Grup secret de lucru pe Facebook

 • Practică, multă practică 

Sustinere și antrenament permanent din partea mea

Aduc în acest program o sinteză a tot ceea ce am explorat, invățat și testat mai întâi pe mine, in mai bine de 21 de ani. Mă bazez pe rezultatele personale și ale celor câteva sute de clienți ai programelor de comunicare pe care le-am creat și susținut de-a lungul anilor. Vorbim de o experiență de 15 ani, atât in sesiuni unu la unu, cât și în lucrul cu grupurile și de transformări absolut extraordinare pe care le-am generat pentru toti clienții mei.

Despre mine:

Sunt trainer, speaker, coach transformational,

astro-coach, autor si creator ai site-ului Astrocafe.ro.


Lucrez cu oameni și îi însoțesc în procesele lor de transformare si dezvoltare inca din 2008.


Primul workshop de transformare personală pe care l-am creat și susținut in 2008 este „Trăiește viața pentru care ai fost creat”.


Apoi, am creat alte și alte programe, cursuri, evenimente, tabere, workshop-uri, prin intermediul cărora am facilitat schimbări fundamentale în interiorul și în viețile celor care au participat sau mi-au fost clienți în sesiunile one to one.


Să contribui, sa fiu sursa de transformare și inspirație, să împuternicesc oamenii sa fie mai mult din ce pot fi, să trăiască din posibilitate și nu din povesti și suferințe trecute și să aibă un cuvânt de spus în viața lor, asta este ce fac și asta este sensul pe care-l dau vieții mele.

Rezervă-ți un loc și fii unul dintre participanții acestui program profund transformational și revelator. Numărul de locuri este limitat!

Pret total program: Doar 3000 Ron

***Se poate achita si prin transfer bancar – te rog scrie-mi la nico.svarlefus@gmail.com pentru a-ti trimite detaliile de plata.

***Odată rezervat locul in program, suma achitată este nereturnabilă, indiferent de momentul retragerii.

Nicoleta Svârlefus © Copyright 2024 - All Rights Reserved