Dacă simți constant că tu ești pe ultimul loc, că nu mai știi ce să faci cu golul pe care-l simți în interior și te simți constant neînțeles în relațiile cu cei dragi, atunci ceea ce scriu este despre tine.

Dacă simți constant că tu ești pe ultimul loc, că nu mai știi ce să faci cu golul pe care-l simți în interior și te simți constant neînțeles în relațiile cu cei dragi, atunci ceea ce scriu este despre tine.

Trăiește viața pentru care ai fost creat

Trăiește viața pentru care ai fost creat

Un program prin care tu să deblochezi puterea interioară, să ai relații mai bune cu cei din jur și să trăiești cu bucurie și liniște fiecare clipă.

Un program prin care tu să deblochezi puterea interioară, să ai relații mai bune cu cei din jur și să trăiești cu bucurie și liniște fiecare clipă.

Dacă constant îi pui pe ceilalți pe primul loc „ca să fie bine” și primești cel mult un „mulțumesc”, dacă toată această situație atâncește în interiorul tău un gol pe care îl simți de multă vreme, iar asta te face să te simți neînțeles, neascultat și singur, atunci ceea ce urmează să citești te va ajuta să înțelegi de ce se întâmplă toate lucrurile astea în viața ta și să ajungi să trăiești viața pentru care ai fost creat.

Pe ce loc ești tu în viața ta?

Lucrez cu oameni în procese de transformare, vindecare și dezvoltare personală de mulți ani. Am întâlnit atâtea povești, atâtea contexte de viață, atâtea situații în care oamenii și-au cedat locul prioritar și, în loc să fie în centrul vieților lor, au ajuns să fie undeva la margine, să aștepte pentru „când rămâne timp și pentru ei”, „când toate vor fi aranjate”, „când vor crește copiii” și tot așa.


Oare ți s-a întâmplat și ție să ai liste de priorități care conțin atâtea și atâtea sarcini în care te ocupi de familie, de serviciu, de câte și mai câte care, nu-i așa, „trebuie” să fie făcute înainte de orice?


Ți s-a întâmplat să te gândești și să spui „aș vrea să fac asta, mi-ar plăcea, dar nu am timp, nu pot, sunt altele mai importante acum”?


Te-ai întrebat vreodată de ce se întâmplă asta? De ce simți că mereu ești restant când vine vorba despre ales lucruri și experiențe care te bucură și te împlinesc? De ce tot aștepți, care este motivul (la motivul adevărat mă refer aici) pentru care tu nu crezi că ești chiar așa de important?


Sigur că, și lucrurile pe care le faci, în loc de cele pe care nu le faci (alegi) , într-un fel sunt tot pentru tine.

Încerci să obții ceva, încerci să găsești ceva.


De exemplu, străduindu-te tot mai mult, făcând eforturi tot mai mari să controlezi/așezi totul pentru ceilalți, amânând micile tale bucurii și chemarea inimii tale, de fapt speri că dacă faci toate lucrurile acelea pe care “TREBUIE” să le faci, vei fi liniștit și împlinit.


Într-o zi, cândva…


Doar că nu se întâmplă așa. De fapt, ce obții e și mai multă frustrare și înstrăinare de tine. Și un gol tot mai mare se simte în interior. Niciodată nu se termina “lucrurile care trebuie făcute”. Iar tu te pierzi printre ele, în spatele lor.


Și asta te lasă fără putere...

Tot ce nu rezolvi, se amplifică, se adâncește în interiorul tău…

Ai simțit vreodată golul interior?


E aceea senzație pe care o simți de fiecare dată când te pui pe locul doi. Simți efectiv că oricâte realizări ai, de fapt în tine e un gol care cere mereu să fie umplut cu ceva?


Ai încercat să-l umpli prin studiu neîncetat, sau poate cu mâncare, cu vreun viciu sau… cu tot felul de relații, muncă epuizantă, grijă excesivă pentru alții, iar lista continuă.


Toate lucrurile astea par să funcționeze, doar că pe termen scurt…


De fapt, simți constant că lipsește ceva acolo, iar acel ceva ce te seacă de puteri, te seacă de energie. În modul ăsta nu doar tu ești afectat, ci și cei din jurul tău. Indiferent că e vorba de familie, de prieteni sau apropiați, starea noastră îi influențează.


Așa ajungem în situații în care să apară critica în viața noastră, certuri, blocaje în relațiile cu cei dragi, pentru că noi simțim din partea lor că nu ne înțeleg durerea.

Însă, cum te simți când tu te judeci aspru sau când îi judeci pe ceilalți?

Judecata de sine și de alții vine din nevoia noastră de a ne separa de durere și suferință. Și, implicit, de cei care ne așteptăm să ne rănească. Este un mecanism de apărare pe care l-am deprins încă din copilărie, când era prea multă durere de procesat și nu știam, nu aveam maturitatea și instrumentele necesare pentru a o gestiona.


Mama, tata, judecau și ei. Ne judecau pe noi, îi judecau pe alții. Am învățat că ăsta e modul în care lucrurile funcționează.

Toți oamenii judecă, noi de ce n-am face-o?


Totuși, e interesant că judecăm pentru a ne proteja, dar de fapt producem și mai multă suferință, și mai multe blocaje, prin judecăți, critici, comparații.


Da, și comparațiile sunt o formă de judecată.


Judecata ne sleiește, nu ne motivează.

E timpul să îți iei puterea înapoi!

„Trăiește viața pentru care ai fost creat” este modulul de bază, fundația, cursul cu care recomand să începi munca cu tine.


Este...transformare pe pâine. Probabil unul dintre cele mai frumoase și valoroase daruri pe care și le poți face, pentru că-ți creează un culoar prin care să ajungi la tine, la cine EȘTI cu adevărat TU.


Este o cale prin care sa începi explorarea de sine și schimbarea perspectivei asupra vieții în general. Sau un mijloc prin care sa îți așezi/structurezi mai bine și mai clar ceea ce ai descoperit deja prin diverse demersuri de a ajunge la tine.


Acest curs este o călătorie puternică în urma căreia nu vei mai fi la fel și care poate aduce în viața ta sens, conștiență și expansiune. Un pas consistent și conștient către tine. O ușa deschisă unei vieți diferite, cu mai multă putere, conștientă, iubire și... libertate. O viață însuflețită.


Dintre toate cursurile pe care le-am susținut în aproape 14 ani, online sau fata in fata, acesta s-a dovedit a fi cel mai eficient și valoros, prin "fundația" sănătoasă pe care o construiește în interior și profunzimea pe care o atinge în lucrul cu sinele, dar și prin rezultatele extraordinare la care am asistat și pe care le-am trăit, deopotrivă, eu însămi, alături de sute de participanți.


Spațiul creat la acest curs a fost și este, mereu, magic. Cei mai mulţi participanţi au apreciat că a fost una dintre cele mai frumoase experienţe din viaţa lor.


Cursul "Trăieşte viaţa pentru care ai fost creat" este disponibil pentru oricine are angajament să producă transformări în viaţa sa, începând din interior, pentru oricine simte ca poate fi mai mult decât a manifestat până acum și vrea sa își trăiască viața cu conștiență, creativitate și libertate.

O viață așa cum ai fost creat să o trăiești

Acest curs îşi propune integrarea a trei teme esenţiale pentru împlinirea şi evoluţia oricărei fiinţe umane:


1. Trezirea/Conştientizarea (acces la cine ești cu adevărat; recunoaşterea programelor de supravieţuire; identificarea cauzelor care stau la baza suferinţei de fundal şi închiderii inimii).


2. Transformarea/Vindecarea (paşi şi instrumente pentru vindecarea, acceptarea şi transformarea poveştilor generatoare de durere şi suferinţă, a punctelor de vedere care limitează, a proiectiilor si judecăților asimilate în timp, care te opresc sa fii tu).


3. Creaţia conştientă/ Accesarea potențialului nelimitat (viaţa dincolo de judecați și suferință, alegeri conştiente, accesarea potenţialului, manifestarea darurilor şi a măreției).

Cursul "Trăiește viața pentru care ai fost creat" te ajuta sa identifici povestea pe care ți-ai spus-o despre tine, cum a luat ea naștere, ce rezultate îți aduce.


Oferă și instrumentele optime pentru transformarea acestei povești, pentru vindecare și eliberare de credințele care nu-ți folosesc sau te blochează în prezent.


Este un program complex, care îți oferă instrumente puternice, clare, cu care sa lucrezi singur și după curs.

Acest workshop este astfel creat, încât să nu necesite cunoştinţe prealabile sau o anumită pregătire, fiind de ajuns angajamentul de a produce o schimbare în viața ta.

Cursul conține exerciţii simple dar puternic transformatoare, astfel încât să constituie un punct de plecare valoros și consistent pentru cei care aleg sa fie mai mult.


După parcurgerea acestui curs, se poate continua cu altele, live sau online, create pentru avansaţi.

Însă aceasta nu este o condiţie sau o necesitate, ci o alegere a fiecăruia.


Cine se poate înscrie în acest program?

Oricine are angajament pentru transformare și pentru a aduce cat mai multă conștiență în viața sa.

E foarte important ca tu să te angajezi în această călătorie din dorința ta și nu convins de altcineva.


Teoria conform căreia participă la un astfel de curs, de regulă, doar oameni cu probleme, este complet falsă. Sau, mai bine spus, cine nu are framântari, căutări, întrebări, neliniști? Cine nu a experimentat măcar o data in viata repetarea unor experiențe, sentimentul ca se învârte în cerc?


Acest curs nu este un demers motivaţional inconsistent, ci este unul profund transformator.


Prin urmare, le este recomandat tuturor oamenilor care vor să trăiască în deplină conştienţă de sine și au angajament pentru vindecarea și transformarea lor.

Acest curs este o alegere potrivită pentru tine, dacă:

 • ai sentimentul că retrăiești, iar și iar, experienţe similare.


 • te concentrezi pe ceea ce "trebuie" făcut, mai mult decât asupra a ceea ce vrei să faci.


 • te chinui să mulţumeşti pe toată lumea, mai puțin pe tine.


 • ți-ai abandonat visele, nu e niciodată timp pentru ele.


 • gândeşti că nu eşti "suficient de..."


 • ai sentimentul ca stagnezi, că ești blocat în contexte de viață care îți iau din putere.


 • nu te bucuri de viață și de tine.


 • îți spui ca nu ai timp pentru tine.


 • nu mai știi ce-ți place să faci.


 • ți-ai pierdut entuziasmul.


 • relaţiile tale suferă.

Deja sute de persoane au trecut prin acest proces și trăiesc viața pe care au fost creați să o trăiască

Uite care sunt impresiile lor după ce au trecut prin acest proces:

Mădălina S.

"Nu cred ca trebuie sa-ti spun cat de importanta a fost pentru mine aceasta introspectie si cat de mult mi-a schimbat modul de a gandi, reactiona si a vedea lucrurile. Dar cel mai mult m-a ajutat in a fi mai aproape de mine, de esenta si sufletul meu.

Exercitiul de recunostinta imi aduce bucurie zilnic, de asemenea si ceea ce daruiesc celorlalti: iubire, apreciere si validare.

Aproape in fiecare zi aplic cate o lectie, in functie de ceea ce experimentez, important este ca acest curs mi-a oferit instrumentele necesare pentru a-mi trai viata autentic si sa apreciez fiecare zi la adevarata ei valoare.

Cartonasul cu afirmatii ma ajuta sa raman constienta in prezent, sa las trecutul in spate si sa privesc detasata spre viitor, fara sa am asteptari prea mari de la mine sau de la cei apropiati, sa-mi asum raspunderea si sa fiu creatorul propriei vieti!

Aceste cateva saptamani au fost extraordinare, m-au tinut conectata la eul meu interior, m-au facut sa scormonesc in cotloanele cele mai indepartate si intunecate dar si in locurile cele mai insorite ale sufletului meu! E ca si cum am facut o curatenie generala asa cum imi place mie sa fac vara ...

A fost o calatorie spirituala interioara pe care oricine trebuie sa o faca macar odata in viata, pentru ca raspunsul la cele mai importante intrebari pe care le avem se gaseste in interiorul nostru, in fiinta si puterea noastra interioara, acolo unde fiecare avem particica sau scanteia divina si unde suntem intotdeauna vegheati, ocrotiti si indrumati de Dumnezeu.

Iti multumesc pentru rabdare, pentru intelegere si indrumare, iti sunt recunoscatoare pentru tot ce mi-ai impartasit si vreau sa-ti spun ca te apreciez foarte mult si ca mi-ai fost de mare ajutor!"


Diana T.

"Iti multumesc din suflet pentru acest curs. Aveam mare nevoie si ma ajuta in demersul meu de a face schimbari majore in tiparele gandirii, acumulate din experientele anterioare. Sunt multe exercitii practice pe care voi continua sa le fac pana cand integrez informatia si incep sa simt efectele lor (exercitiilor). Au fost multe constientizari..rascoliri.. revelatii si, sunt sigura, ca vor continua si de acum inainte.E un proces de durata, cu multe rasturnari de situatii/schimbari de perspectiva, care nu pot decat sa ma aduca mai aproape de ceea ce-mi doresc sa realizez: sa-mi traiesc viata pt care am fost creata! "

Alice

"Haideti sa va spun ce a insemnat pentru mine, ce au adus zilele de 20 si 21 mai 2017. Cum zice si titlul, un fel de magazin unde cumperi transformare, dar cu munca, nu chiar cu contemplare. Am avut nevoie de implicare, nu a mers asa cum am crezut eu initial, ca "merg sa vad si eu ce se discuta acolo". Si bine am facut. Nu stiu voi, dar eu la momentul acela simteam ca nu traiesc "viata pentru care am fost creata", eu traiam viata altora, sau cel putin de-a lungul timpului s-au depus pe mine straturi de convingeri, de sentimente, de perceptii care nu erau ale mele. Frici inutile, blocaje enervante, per total o lipsa a bucuriei in tot ceea ce faceam. Cu gandul asta m-am dus, sa gasesc metode din a trai in continuare cu bucurie. Si stiti ce? Am gasit cu mult mai mult. Poate din cele mai importante concluzii pentru mine a fost revelatia faptului ca nu exista un adevar absolut, ca de fapt toti avem dreptate, ca toate sunt de fapt niste puncte de vedere. De aici, a venit o mai multa acceptare a celor din jur, o mai mare imbratisare a asa ziselor probleme care apar, de fapt niste lectii folositoare. Pentru mine, participarea la acest workshop a fost de fapt, punctul zero in noua mea viata. Recunosc ca nu a fost usor, ca nu au venit toate printr-o pocnitura de degete, a fost nevoie de timp, de exersare a unor unelte primite acolo, de rascoliri a trecutului, de invingere a fricii de a trai mai bine, paradoxal, si asta o frica. Vreau sa va spun ca a meritat din plin. Si au mai urmat si alte cursuri, pentru ca, daca vezi ca e bine, vine si curajul de a afla mai mult despre acest bine... Va marturisesc ca sunt in plina schimbare a greului, cu usorul, a tristetii cu bucuria si a mediocritatii cu gloria. Daca vreti sa va reamintiti ca binele ne e de fapt natural si atat de la indemana, recomand din toata inima mea, o inima mult mai mare acum, decat inainte."

Alexandra E

"Stii, cand am inceput cursul eram la capatul puterilor. Eram intr-o perioada foarte aiurea pe care bineinteles ca eu am creat-o. Stiam ca se poate si altfel dar nu stiam cum sa fac sa ma linistesc. Acum pot sa-ti spun ca haosul din viata mea e mult mai mare, apar situatii zilnice. Reactiile mele s-au schimbat. Ma pozitionez cu totul altfel fata de ce apare, in sens pozitiv. Vreau sa-ti multumesc pentru ca mi te-a scos Dumnezeu in cale si pentru ca mi-ai indrumat pasii. Pot sa-ti zic ca sunt un om mult mai calm, mai vesel, mai rabdator si cu foarte mult chef de viata. Nu numai ca ma simt altfel, rezultatele le vad si cei din jurul meu, relatiile cu oamenii s-au imbunatatit simtitor. Ne revedem curand si cu mare drag la urmatorul curs."

Bianca S.

"Am ajuns si la ultima lectie, iti multumesc din suflet pt tot suportul, rabdarea si dragostea cu care mi-ai scris. A fost o experienta minunata din care am avut f multe lucruri de invatat."

Alice P.

"Minunat cursul tau! Cea mai buna investitie pe care am facut-o in ultima vreme. Ce bine este sa recunosti ca ai nevoie de ajutor, ce bine este sa-ti deschizi sufletul. Ce bine este sa-ti deschizi inima, ce diferit se simte.... Sunt atat de fericita ca m-am schimbat! Sunt atat de fericita ca din 2016 incoace am luat hotararea sa nu mai traiesc in tristete, in dezamagire... ce ma bucur ca incep sa pretuiesc fiecare zi... Fiecare pas pe care il fac pe calea autocunoasterii si dezvoltarii personale este extrem de important...

Si ce sa-ti zic... in afara de ceea ce tu deja stii... cursul tau este inima mea care imi vorbeste, tu ai darul de a-mi asculta mie, de fapt oamenilor, ceea ce le spune inima, sufletul. Iti multumesc din inima pentru curajul de a face ceea ce tu faci pentru oameni... pentru ceea ce ai facut pentru mine... esti MINUNATAAAA!"


Mădălina

"Vreau sa iti multumesc pentru cele 10 lectii frumoase pe care le-am parcurs impreuna, sa iti spun ca mi-a facut mare placere sa citesc/practic fiecare lectie noua, am invatat foarte multe si imi doresc sa ma tin de anumite practici cat de mult pot pentru ca am vazut ce se sentimente frumoase se instaleaza mai apoi."

Florentina M.

"In linii mari, ma simt altfel, nu stiu daca mai mare, sau mai mult, insa in mod sigur ma simt vie, intreaga, curajoasa, demna, increzatoare si deschisa pentru tot ce este si nu in ultimul rand, mult mai iubitoare."

Ioana D.

"M-am gândit ca astăzi sa îți scriu un feedback pentru întregul curs. Sa îți povestesc in ce mod acest curs m-a schimbat pe mine, si implicit mi-a schimbat viața. Sunt alt om decât eram in urma cu 30 de zile. Nu am avut așteptări când am inceput cursul, dar rezultatele sunt dincolo de orice așteptări as fi putut sa am.

In primul rând mi-am schimbat relația cu mine, cu trupul meu, cu mintea mea, cu sufletul meu... Am inceput sa simt iubire pentru mine, sunt momente in care ma simt ca si când as fi îndrăgostită... Cred ca ma îndrăgostesc de mine ☺️

Mi-am schimbat relația cu mâncarea. Tot timpul am avut o relatie complicata. Si in permanenta o greutate fluctuanta. Cred ca am rezolvat problema. In proporție de 99% mănânc doar alimente de origine vegetala si beau foarte multă apa. Am reușit intr-o zi sa nu mănânc nimic, am băut doar foarte multă apa (acum un an am citi o carte despre beneficiile extraordinare ale postului negru asupra funcționarii creierului, dar e prima data când reușesc acest lucru). Îmi este foarte ușor sa fac aceste lucruri. Ma simt plină de energie si pofta de viața. Si am slăbit fără efort aproximativ 5 kg. Si mi s-a schimbat percepția gustului. Mâncarea are alt gust... Apa are un gust divin :)

Am conștientizat cât de puternica e Umbra mea. Cât întuneric e in mine! A fost puțin înfricoșător! Am făcut multă curățenie luna aceasta, dar știu ca nu am terminat munca :). Si nu mai simt teama, simt iubire... inclusiv fata de părțile întunecate din mine.

Am înțeles ca sunt singura responsabila pentru viața mea. Ca nu o sa vina nimeni sa ma salveze si ca nu o sa se schimbe nimic in viața mea dacă eu nu ma schimb. Știu ca schimbarea implica foarte multă munca, răbdare, iubire si perseverenta. Iar eu am irosit prea mulți ani analizând si plângându-ma. Acum știu ca dacă o sa lucrez cu mine, cu iubire, in permanenta, viața mea va fi un miracol.

Sunt mult mai deschisă, mai sigura pe mine, mai încrezătoare in mine, in oameni, in Univers :). Relațiile mele se schimba. Încep sa ma simt eu, sa ma simt confortabil in aceste relații.

Si nu mai simt acea oboseala cumplita, permanenta. Oricât as fi dormit, oricât m-as fi odihnit... tot timpul ma simteam obosita.

Si totul începe sa fie atât de frumos in jurul meu. Si acum simt ca nu mai e nevoie sa țin uși închise de care sa nu ma apropii, fiindu-mi teama de ceea ce simt. Acum simt ca orice întuneric se poate transforma in lumina. Depinde doar de mine.

M-am născut a treia oară zilele astea. A doua oară m-am născut când s-a născut David.

Mulțumesc! Știu ca la aceste efecte a contribuit si munca mea de pana acum, dar cursul a fost catalizatorul care a transformat toate energia existenta pana acum in ceva atât de frumos!

Mulțumesc pentru ca m-ai însoțit in aceasta călătorie minunata!


Monica S.

"Am urmat cursul "Traieste viata pentru care ai fost creat". Pentru mine, momentul intalnirii cu Nico a reprezentat inceputul unei cu totul alte etape a vietii mele, inceputul unei constientizari a cine sunt, inceputul iesirii, cu pasi prudenti, dintr-o lume a umbrelor parca, in care traisem o atat de indelungata perioada de timp. Care ar fi reprezentarea unei astfel de lumi a umbrelor in care ajunsesem sa ma afund mai mult si mai mult? Era o lume a mea pe care o cedasem si continuam sa o cedez zi dupa zi temerilor, neincrederii si mai ales fricilor de tot felul.. Sigur ca simteam ca nu era bine incotro ma indreptam, insa mintea mea cauta foarte asiduu "vinovatii" in exteriorul ei si de cele mai multe ori reusea sa ii si gaseasca... momente in care, fara sa imi dau seama, ma mai departam cate un pas de mine, de inima mea si de propria-mi viata.. In linii foarte generale, acesta a fost momentul in care Dumnezeu mi-a intins o mana calda si o inima mare, in persoana Nicoletei, si am pornit impreuna cu ea in prima calatorie adevarata in sufletul meu. O calatorie a vindecarii unor rani foarte vechi si foarte dureroase, prin iertare, prin iubire, o calatorie in inima mea in urma careia am inceput sa privesc absolut totul cu alti ochi. De fapt, pot sa spun ca am inceput sa privesc cu inima, iar miracolele din viata mea nu au incetat sa apara si le vad aparand zi dupa zi- asemeni unui copil care a inceput sa mearga de curand- cu momente de recaderi in frica. A fost o calatorie divina pentru care ii voi purta in suflet o profunda recunostinta Nicoletei si o bucurie pana la cer si inapoi de a o fi intalnit! Sunt foarte fericita ca te-am intalnit si iti multumesc din toata inima, draga mea, Nico! "

Cristina P.

"Am invatat sa am rabdare, poate in primul rand, si in fiecare zi invat sa am rabdare. Daca la inceput era greu, aproape de neconceput, usor, usor, m-am imprietenit cu rabdarea si acum pot spune ca face parte din viata mea. Nu mai am sindromul "pocnit din degete si se imtampla". Am invatat sa accept ce mi se intampla, sa vad totul ca pe o lectie de viata, in care diversele personaje au venit in viata mea, pentru ca in primul rand eu le-am atras, apoi pentru ca aveau ceva sa-mi spuna despre mine. Si aici mi-a fost foarte greu, sa accept ca o persoana , care credeam ca mi-a facut rau, imi transmite de fapt ceva despre mine... Am invatat ca totul este legat de perceptie, de felul in care te postezi in fata unui eveniment. Am invatat puterea cuvantului, cat de usor poti rani cu cuvintele, la fel de usor poti bucura cu ele. Si am mai invatat ca lasand ego-ul la butoane, nu mi-am prea facut un serviciu. Am invatat sa spun te iubesc de fiecare data cand o simt. Am invatat sa fiu acum si aici cat mai des, si sa ma bucur de ce descopar. Am invatat sa ma observ pe mine, dar si pe cei din jurul meu, fara sa mai simt nevoia sa ii judec, sa-i critic. Am invatat sa ascult, sa ma bucur de ciripitul pasarelelor. Mai am inca multe de invatat, dar mai ales am invatat ca in fiecare zi am de invatat aceste lucruri si in fiecare zi sa imi amintesc de toate acestea... Am invatat sa traiesc zi de zi, si nu pentru maine si nu in ieri. Nici unul din toate aceste lucruri nu a fost usor, si totusi odata asimilate parca vin de la sine :)Asteptam cu bucurie momentul fiecarei noi lectii. Si tot cu bucurie le parcurgeam imediat si apoi inca o data si inca o data... cel mai greu de inteles a fost lectia iertarii si mai ales afirmatia "Dumnezeu este iubirea in care iert" , pana intr-o zi cand m-am trezit si mi s-a parut cel mai frumos lucru spus...Iti multumesc pentru lucrurile minunate pe care mi le-ai impartasit in cele zece lectii. Iti multumesc pentru ca te-am cunoscut

Gina M.

"Am decoperit ca am foarte multe motive pentru care sa fiu recunoscatoare, am descoperit ca merit foarte multe lucruri. Si toate astea doar cu ajutorul tau! Am invatat ca problemele sunt experiente de viata si am reusit sa trec usor peste lucruri care altfel m-ar fi macinat rau. Am inteles ca nimic nu are valoare fara iubire si, chiar daca nu stiu inca sa iubesc asa cum ar trebui, stiu macar ce are valoare si ce nu are valoare in aceasta calatorie care este viata mea! Nu vreau sa mai las nimic din afara sa-mi tulbure linistea interioara. Nu stiu cum sa fac asta,dar stiu ca pot! Si asta doar datorita tie. Multumesc mult, draga mea! Multumesc pentru tot!"


Asta e ceea ce ar trebui să știi despre mine:

Sunt trainer, speaker, coach transformational,

astro-coach, autor si creator ai site-ului Astrocafe.ro.


Lucrez cu oameni și îi însoțesc în procesele lor de transformare si dezvoltare inca din 2008.


Primul workshop de transformare personală pe care l-am creat și susținut in 2008 este acesta, „Trăiește viața pentru care ai fost creat”.

Apoi, am creat alte și alte programe, cursuri, evenimente, tabere, workshop-uri, prin intermediul cărora am facilitat schimbări fundamentale în interiorul și în viețile celor care au participat sau mi-au fost clienți în sesiunile one to one.


Să contribui, sa fiu sursa de transformare și inspirație, să împuternicesc oamenii sa fie mai mult din ce pot fi, să trăiască din posibilitate și nu din povesti și suferințe trecute și să aibă un cuvânt de spus în viața lor, asta este ce fac și asta este sensul pe care-l dau vieții mele.

Uite la ce te poți aștepta de la acest program

Mărturiile celor mai mulţi oameni care au trăit această experienţă (online sau live) arată că poate produce rezultate valoroase precum: bucurie de viaţă, încredere în sine, echilibru, pace interioară, putere, armonizarea relaţiilor și claritate.


Cu alte cuvinte, creează un spaţiu extraordinar, în care te poţi manifesta cu putere şi adevăr. Tu alegi apoi, însă, cum hrăneşti acest spaţiu, cât de des te întorci acolo şi cât de hotărât eşti să aduci tot mai multă conștiență în viața ta.


Oricum, transformarea este aproape inevitabilă, chiar și prin simpla prezenta.

Mai mult, transformarea începe încă din momentul manifestării intenţiei de participare.Structura programului:

 • 10 sesiuni (lecții) video, cu informații și exercițiile de care ai nevoie pentru a parcurge propriul proces transformator.


 • Un program pe care îl parcurgi în ritmul tău, fără să depinzi de anumite ore și fără să fie nevoie să respecți termene limita.


 • Acces la program timp de un an.


 • Posibilitatea de a fi ghidat de Nicoleta Svârlefus, în scris, când ai întrebări și/sau nelămuriri.

Sesiunea 1

Intrăm în acest program printr-o serie de exerciții de conectare cu sine ce te ajută să pui pauză tuturor gândurilor și emoțiilor de până acum și să te conectezi la o vibrație de pace și liniște.


Te ajut să conștientizezi care sunt blocajele tale în etapa asta și să îți asumi un angajament față de tine și nevoile tale..

Sesiunea 2

Împărtășesc cu tine cum apare în viața fiecăruia „Povestea personală” - tot procesul de la cum a luat naștere, care sunt pilonii ei și care sunt mecanismele prin care aceasta ne conduce viața.


Facem distincția între sinele autentic și sinele fals.

Ce este sinele autentic și ce reprezintă sinele fals. Instrumente de explorare și practică.


Terminăm această sesiune cu exerciții practice și o temă individuală pentru tine.


Sesiunea 3

Afli care sunt cele 3 momente (evenimente) importante din perioada de creștere, convingerile (limitările) care au luat naștere în urmă lor și care e posibil să-ți conducă viață în prezent.


Cum se dezvoltă sinele fals și care este funcția lui, dar și ce blocaje ascunde.


Descoperi importanța explorării convingerii universal valabile, care există în fundal orice ai face și îți limitează viață. Care este această convingere și cum poate fi ea transformată.


La finalul sesiunii facem o meditație de conectare cu sine, de revizitare a copilului interior, în scopul conștientizării, eliberării și vindecării.

După care vei primi o temă individuală pentru a lucra la aceste aspecte importante ale vieții tale.


Sesiunea 4

Discutăm despre rezistența la schimbare, de ce apare, cum se manifestă, cum o recunoști și cum o transcenzi, pentru a produce rezultate și salturi calitative în acest program și în viața ta în general.


Asta te va ajuta să conștientizezi unde simți o rezistență la schimbare, cum se manifestă, și împărășesc cu tine un exercițiu cu care să lucrezi în așa fel încât să scazi această rezistență și să poți accepta pas cu pas schimbarea.

Sesiunea 5

Aici discutăm despre recunoașterea rolurilor pe care le joci în viața ta, ca expresie a programelor inconștiente care rulează în fundal și a rănilor încă nevindecate.


Trecem de la inconștiență, la autenticitate și conștiență, de la neîncredere în sine, la putere.

Iar la final, vei primi o temă individuală cu care să lucrezi în așa fel încât să faci parte din tine aceste noi schimbări.

Sesiunea 6

Îți ofer o serie de pași înspre asumarea responsabilității pentru viața ta.

Tu, Creatorul și Sursa realității tale.


Care este rolul tău în experiențele pe care le trăiești și în felul în care percepi lumea.

Cum să adopți o percepție care te lasă cu putere și te ajută să intervii conștient în modelarea experiențelor trăite.


Afli care e distincția între victimă și creator.

Îți ofer la finalul sesiunii un exercițiu practic cu care să lucrezi în următoarea săptămână.

Sesiunea 7

Descoperim care sunt pașii spre vindecare: IERTAREA.

Te sprijin să înțelegi, să accepți și să dai drumul la resentimente, vină, rușine, furie, supărare.


Te însoțesc cu blândețe în acest proces intim, de vindecare a trecutului și acceptare a tot ceea ce a fost și este în viața ta, un pas fără de care evoluția reală nu este posibilă.


La final facem o serie de meditații de conectare, vindecare și îți ofer un exercițiu pentru a integra toate aceste schimbări în viața ta.

Sesiunea 8

Continuăm pașii spre vindecare: IUBIREA de SINE


Te sprijin să faci un pas important către tine, să te privești, să te accepți, să te iubești și să te așezi în centrul vieții tale.


Îți ofer o serie de exerciții și o meditație pentru iubirea de sine. Iar la final, o temă individuală la care să lucrezi.


Sesiunea 9

Discutăm despre cum poți avea acces la măreția din tine.

Începem cultivarea unor atitudini care aduc mai multă bucurie, ușurință și împlinire în viața ta.


Afli care este puterea aprecierii și cum să ai acces la puterea interioară.


Îți voi împărtăși câteva practici care, aplicate susținut și constant, îți vor schimba energia, vor crea un spațiu din care tu să creezi mai fluid și cu mai multă bucurie totul.

Sesiunea 10

Recomandări pentru a trăi o viață împlinită și cu sens.


Îți aduc instrumente pe care să le iei cu tine în viața ta și să le integrezi, în timp ce observi schimbările pozitive.

Te sprijin să vezi valoarea și binecuvântările din interiorul tău și din viața ta.


Exerciții de cultivare a recunoștinței.

Recomandări de final și încheierea programului.

BONUS

Acces la înregistrarea evenimentului anual „Creează-ți anul 2022” care a avut loc pe 16 ianuarie în valoare de 300 lei


Acesta este un eveniment - ghid, cu o energie extraordinară, informații prețioase astrologice și nu numai, care cu siguranță te vor ajuta să navighezi cu mai multă ușurință, claritate și putere, prin acest an tumultuos și puternic, 2022.

Valoarea întregului program e în total de 1̶2̶0̶0̶ ̶l̶e̶i̶, dar tu îți poți rezerva unul din locuri în acest program pentru doar 900 lei

Ești doar la un pas distanță de a trăi viața pentru care ai fost creat!

Dacă ești pregătit să te pui pe primul loc, să deblochezi puterea interioară, să ai relații mai bune cu cei din jur și să trăiești cu bucurie și liniște fiecare clipă, atunci nu-ți mai rămâne decât să dai click pe butonul de mai jos și să te înscrii acum în acest program!

Nicoleta Svârlefus © Copyright 2023 - All Rights Reserved